Fladfisk i Januar!

Fladfisk i Januar!

Lars og jeg med en god fangst!

13 januar tog jeg med min gode fiskekammerat, Lars fra Them, på fisketur. Det var længe siden han havde været ude, og vi vidste ikke før et par dage før, om vi skulle på gedde, ørred eller fladfisketur, men vi valgte fladfiskene, da der var fanget ok med fisk fra Djursland i dagene op til denne søndag.

Første fladfisk er landet!

Vi forudbestilte 3 pakker børsteorm ved Grejbiksen i Trige, og betalte forud, så de kunne stills udenfor, da vi ville hente dem uden for åbningstiden. Det gik de med til, og der stod en thermokasse med 3 store pakker orm, da vi kom frem 7:30 om morgenen. Derefter gik turen til Grenå, hvor vi tog vores grej og varm kaffe med ud på molen. Nogle fladfiskeforfang med perler og 35 gram kastevægt var vejen frem. Jeg havde skiftet krogene på mine færdigkøbte forfang fra str. 1/0 til 4, da jeg har erfaring for at det giver flere fisk.

Fladfiskeforfanget er monteret med perler og børsteorm.
Dobbelthug svinges ind på molen!

Hug!

Den første times tid fangede vi ikke meget, men pludselig kom der gang i fiskeriet! Det var lidt svært at holde øje med huggene i den stride nordvestenvind, men på bare en god time, fangede jeg 10 flade, hvoraf alle undtaget en var over 30 cm. En blanding af isinger og skrubber. Især isingerne var overraskende fede.

En god stak flade.

Det var på molens yderside vi fik fiskene denne dag, og de huggede ret langt ude i kastet.

Efter 4 timers fiskeri, tog vi hjemover, dejligt røde i kinderne, og med 18 flotte fladfisk i termokassen – det kommer til at smage godt!

I er altid velkomne til at skrive til mig, hvis i har kommentarer eller spørgsmål.

Knæk og bræk!

Frank Sjøgreen