Få en fiskeoplevelse med Fangstgaranti!

Få en fiskeoplevelse med Fangstgaranti!

 • Guidede fisketure
 • Firmaudflugter
 • Undervisning i lystfiskeri
 • Teambuilding
 • Polterabend
 • Konkurrencer & events
 • Foredrag
 • Skoleudflugter
 • Kommunale samarbejder om fiskeri & bæredygtighed
En flok nye lystfiskere er født!

Jeg hedder Frank Sjøgreen, og er bosiddende i Ikast, Midtjylland med min kone og vores 2 børn. Jeg har over 30 års erfaring med lystfiskeri i både å, sø, mose, kyst, hav og Put & Take. Alle fiskearter har min kærlighed!

Jeg er medvirkende i fiskeprogrammet Fangstgaranti, Blogger og har i mange år været skribent og medredaktør på et af landets førende lystfiskermagasiner. Senest har jeg deltaget i “Danmarks vildeste lystfisker” på DR2

frankfisker.dk er for mig et friskt pust i fritiden, da jeg ikke arbejder med lystfiskeri på mit daglige arbejde – og hvorfor så ikke lade andre opleve glæden ved og omkring fiskeriet også? Derfor har jeg startet projektet her.

Lækker ørreddouble.

Hvis du/i er interesserede i et tilbud, så kan jeg kontaktes på mail: frank.fisker@hotmail.com

Skriv i mailen, hvilken aktivitet i har i tankerne, og jeg vil tage kontakt for at aftale nærmere.

Priseksempler:

 • Heldags guidet fisketur (Op til 4 deltagere): 4000.-
 • Konfirmand eller polterabendtur ½ dags (Eks. formiddags eller aftentur: 3000.-

Knæk og bræk!

Frank Sjøgreen

Lærke og Jesper med dagens første stør!