Få en fiskeoplevelse med Fangstgaranti!

Få en fiskeoplevelse med Fangstgaranti!

Kontakt mig på frank.fisker@hotmail.com så vi kan aftale nærmere

  • Guidede fisketure (1/2 dag koster 3000.- og hel dag 4000.-)
  • Videohilsen (Eks. til konfirmation/ fødselsdag, fra 300.-)
  • Firmaudflugter (pris efter aftale)
  • Undervisning i lystfiskeri (Pris efter aftale)
  • Teambuilding (Pris efter aftale)
  • Polterabend (fra 2000.-)
  • Konkurrencer & events
  • Foredrag (Priser fra 2000.-)
  • Skoleudflugter
  • Kommunale samarbejder om fiskeri & bæredygtighed
Guidet tur med Fangstgaranti

Jeg hedder Frank Sjøgreen, og er bosiddende i Ikast, Midtjylland med min kone og vores 2 børn. Jeg har over 30 års erfaring med lystfiskeri i både å, sø, mose, kyst, hav og Put & Take. Alle fiskearter har min kærlighed!

Jeg er medvirkende i fiskeprogrammet Fangstgaranti på 10. år, Blogger, Youtuber og har i mange år været skribent og medredaktør på et af landets førende lystfiskermagasiner. Senest har jeg deltaget i “Danmarks vildeste lystfisker” på DR2 og har været med i et program af Natholdet

frankfisker.dk er for mig et friskt pust i fritiden, da jeg ikke arbejder med lystfiskeri på mit daglige arbejde – og hvorfor så ikke lade andre opleve glæden ved og omkring fiskeriet også? Derfor har jeg startet projektet her.

Fladfisketur til vestkysten

Knæk og bræk!

Frank Sjøgreen

Lærke og Jesper med dagens første stør!